VOIP telefonie

 


Bellen via uw internetverbinding

VoIP is een afkorting voor “Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit ‘spraak over een datanet’, oftewel bellen via een internetverbinding.

Bellen via een internet verbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste factoren gezien.

VoIP bij bedrijven

VoIP is geen nieuwe techniek, VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

VoIP en investering

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een ‘return on investment’ berekening. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor uw organisatie.

Neem contact op voor meer info of een demo

Na de ICT, ook de telefonie via ASPC in beheer. Soepele overgang van KPN naar VoIP en veel goedkoper per maand!Monique Wijkel, Wijkel Groep Heerlen


VoIP toestellen

Bij onze VoIP oplossingen leveren wij van eenvoudige basistoestellen met een vaste verbinding tot uitgebreide toestellen met diverse extra functie’s zoals voice-mail. Daarnaast bieden we draadloze toestellen aan, of een mix van beide. Maar altijd afgestemd op de behoefte van de functionaliteit voor uw organisatie

Probeer de toestellen tijdens een demo