Over ons

 


ASPC -IT

In 2003 begonnen Ad en Sven Pelders in Heerlerheide samen een computerwinkel: Ad Sven Pelders Computers was een feit. Ad Pelders was al sinds 1979 als ponskaart programmeur en programmeur van Philips beveiligingssystemen actief in de IT. Sven ronde in 2005 zijn opleiding aan het ICT Lyseum in Sittard af. ASPC was destijds gespecialiseerd in computers op maat voor particulieren, al dan niet via PC-Privé projecten. Daarnaast was er ook expertise aanwezig voor het bouwen van systemen voor muziek- en videoproductie.

In 2006 ging ASPC zich ook steeds meer toeleggen op netwerken en beheer van ICT bij zakelijke klanten. Fysiotherapeut Ben Wijkel uit Heerlerheide was de eerste van vele tevreden klanten op dit nieuwe vakgebied. Sven heeft zich daarnaast verder bekwaamd en is Cisco CCNA, VMWare specialist en Microsoft MCP.

In 2008 verhuisde ASPC met haar winkel naar Horn, waar naast computers ook IP camera’s voor beveiliging onderdeel van het assortiment uitmaakten. In 2013 stapte Ad uit de zaak en ging Sven alleen verder in Swalmen. Vanaf 1 september worden de klanten vanuit Heerlen in heel Limburg ondersteund.
Sven Pelders


Onze partnersTorus ICT Diensten Hulsberg
T: 045-8200394

W: www.torus.nl
ICT partner


Torus ICT diensten

Remy Vliex van Torus ICT diensten is al jaren een betrouwbare partner van ASPC. Gezamenlijk hebben we al heel wat projecten succesvol uitgevoerd. Daarnaast is Remy ook beschikbaar voor ASPC voor support aan onze klanten.


Remy Vliex


ICT Specialist

SchreijenDotCom Landgraaf
T: +31 6 46071629

W: www.schreijen.com
Websites


SchreijenDotCom

Eerder bouwden we bij ASPC ook zelf websites, maar net als systeembeheer is ook het bouwen van websites is een specialisme. Daarom werken we samen met Marco Schreijen van SchreijenDotCom, die ook onze website heeft gebouwd.


Marco Schreijen


Webdesigner